Η Ιστορία μας

Γνωρίστε την ιστορία μας...

 • 21.09.199501

  Το Ευ Ζην® ιδρύθηκε το 1995

  Η εταιρεία Ευ Ζην® ιδρύθηκε από τον Σταύρο Γεωργακόπουλο το 1995, όταν και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της υγιεινής, βιολογικής και παραδοσιακής διατροφής και φροντίδας. Την ίδια χρονιά εγκαινιάστηκε το πρώτο, ομώνυμο κατάστημα στην Βούλα (Αθήνα). Με σύνθημα το Yγεία και Aπόλαυση το Eυ Zην® πρωτοπόρησε εισάγοντας μια καινοτόμο ολοκληρωμένη άποψη και φιλοσοφία και δημιουργώντας μια νέα κατηγορία καταστήματος: το υγιεινό, βιολογικό και παραδοσιακό delicatessen. Είναι κοινός τόπος πλέον στον χώρο της γαστρονομίας, ότι το Ευ Ζην® δημιούργησε σχολή. Κατάφερε να αποκαταστήσει την χαμένη αίγλη των χειροποίητων προϊόντων και να αναδείξει την γευστική και υγιεινή υπεροχή των φυσικών και παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής και μεταποιήσεως.

 • 14.04.199803

  Το 1998 το Ευ Ζην® επέκτεινε τις δραστηριότητές του

  Το 1998 ξεκίνησε η συνεργασία με την εταιρεία της παγκοσμίου φήμης βοτανολόγου Maria Treben, εισάγοντας και διανέμοντας το περίφημο ελιξήριο βοτάνων Schweden Bitter καθώς και μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών προϊόντων φροντίδας και περιποίησης υψηλής ποιότητας.

 • 05.07.200102

  Το 2001 μεταφέρθηκε στην Τήνο

  Το 2001 το Ευ Ζην® μεταφέρθηκε στην Τήνο και δημιούργησε το Πρότυπο Εργαστήριο Εκλεκτών Εδεσμάτων όπου, εκτός από την παραγωγή εδεσμάτων υψηλής γαστρονομίας, ξεκίνησε και την παραγωγή του αρχαίου θεραπευτικού ελιξιρίου Σπαθόλαδο η Βαλσαμολαδο, καθώς και του περίφημου στην βοτανολογική παράδοση της κεντρικής Ευρώπης κρασιού της καρδιάς. Η απαράμιλλη ποιότητα, η σπανιότητα, η πρωτοτυπία και η ευρύτατη ποικιλία των προϊόντων του και προ παντός η απόλυτη επαγγελματική του συνέπεια και τιμιότητα το κατέστησαν πολύ σύντομα ευρύτατα γνωστό, επισύροντας πληθώρα αυθορμήτων επαινετικών άρθρων και αφιερωμάτων από πολλούς επαγγελματίες κριτικούς και δημοσιογράφους, που δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, καθώς και επανειλημμένες προσκλήσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές όπου παρουσιάστηκε η φιλοσοφία του Ευ Ζην®. Στα αμέσως επόμενα χρόνια το Ευ Ζην® τιμήθηκε με πληθώρα βραβείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την πρωτοτυπία και την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων του.

 • 05.07.201904

  Το 2019 μεταφερθήκαμε στην Αθήνα

  Το 2019 το Ευ Ζην® μεταφέρεται στην Αθήνα, στον Αγιο Δημήτριο, παρασκευάζοντας και εισάγοντας ελιξήρια βοτάνων, θεραπευτικές αλοιφές και λάδια τα οποία διανέμει στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σε επιλεγμένα φαρμακεία που ασχολούνται με φυσικά σκευάσματα καθώς και στα αντίστοιχα φαρμακευτικά e-shops. Σήμερα συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι να ενδιαφερόμαστε για την παρασκευή και διάθεση φυσικών ελιξιρίων που προάγουν την ψυχική και την σωματική υγεία πάνω στις ίδιες αρχές της ποιότητας και της τιμιότητας.

Κάθε σπίτι έχει μια οικογένεια.

Κάθε μέλος του προσωπικού είναι κοντά μας εδώ και πολλά χρόνια, και με τη νέα γενιά να γαλουχείται από την παλαιότερη, δημιουργήθηκε η οικογένεια του Ευ ζήν:

X